Merlijn Foodclub / Nightclub / Catering - (074) 259 66 99 / info@clubmerlijn.nl

Catering Hengelo

Catering in Hengelo nodig? De cateraars van Café & Club Merlijn hebben jarenlange ervaring in het cateren op vele verschillende feesten en evenementen. Wij maken het eten met veel passie klaar en vinden het belangrijk om zo goed mogelijk rekening te houden met uw wensen en eisen. Onze partyservice in Hengelo en omstreken bevat de heerlijkste hapjes en tapas! Wilt u op uw feest of evenement liever geen kleine hapjes maar een groot, modern buffet? Ook dan bent u bij ons cateringbedrijf in Hengelo aan het juiste adres!

Catering Hengelo

Catering in Hengelo is slechts één van onze sterke punten. Zo kunt u tevens bij ons terecht voor een heerlijk avondje stappen in Hengelo. In ons trendy voorcafé kunt u uitgebreid borrelen. Maar ook indien u meer houdt van de sfeer van een bruine kroeg, kunt u uw avondje uit doorbrengen in Café & Club Merlijn: ons zijcafé is ingericht geheel in de stijl van een bruine kroeg! Genoeg gekletst en geborreld en zin om te dansen op goede muziek die gedraaid wordt door onze eigen DJ’s? Verplaats u dan naar ons clubgedeelte in waar u kunt dansen tot in de vroege uurtjes.

Voor catering in Hengelo kunt u dus bij ons terecht. U kunt meer over ons leven op onze website. Bekijkt u gerust eens de volgende pagina’s:

  • Een impressie van ons café en onze club
  • Arrangementen voor uw eigen feest in Café & Club Merlijn
  • Onze full-service catering in Hengelo en omstreken

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? U kunt een e-mail sturen naar info@clubmerlijn.nl of info@cateringmerlijn.nl. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.