Merlijn Foodclub - (074) 259 66 99 / info@clubmerlijn.nl

Wij verzorgen ook uw catering of kom bij ons langs voor een gezellig avondje uit.Catering MerlijnNightclub Merlijn

 Foodclub Merlijn:

“Events & Private Parties”

Onze Foodclub is geen à la carte restaurant maar organiseert regelmatig speciale evenementen en thema’s waarbij ons eten centraal staat.

Check onze agenda voor de geplande evenementen.

Heeft u iets te vieren ?

Onze Foodclub is ook de perfecte locatie voor uw privé- of bedrijfsfeest.

Wij verzorgen dan ook graag heerlijke hapjes en buffetten voor u of uw bedrijf in één van onze ruimtes of op locatie met onze Catering

1eblogpost

Uw feest met heerlijk eten en drinken in een geweldige feest zaal


TitelFoodclub Merlijn

Foodclub Merlijn

“Waar eten, wijnen, lekkere muziek en vooral vrienden elkaar ontmoeten voor een heerlijk avondje uit”

Tweeafbeeldingen

Events en thema’s bij Foodclub Merlijn

In onze Foodclub organiseren we regelmatig avonden waar je gezellig met vrienden kunt eten en drinken in een ongedwongen trendy sfeer. Onze Chef’s serveren dan heerlijke culinaire gerechten met bijpassende top wijnen en cocktails. Dit alles voor een vaste all-inclusive prijs. We zijn dus geen à la carte restaurant maar richten ons puur op events en thema’s.

Daarnaast is onze Foodclub de perfecte locatie om af te huren voor elk type feest, receptie of andere bijeenkomst. Uiteraard met heerlijke hapjes, buffetten, diners of Live-Cooking. Alles op maat afgestemd op uw wensen.

Voor meer info staan we u graag vrijblijvend te woord !

 

 


Klant1

Fleur Kluinhaar

Ambassadeur van Foodclub Merlijn

“Wat een heerlijke relaxte omgeving ! Ik ben regelmatig bij Foodclub Merlijn en Food & Friends geweest met verrassende gerechten en lekkere wijnen. Elke keer weer wat anders te smullen. Ik zeg: Laat je verrassen en ga er snel eens naar toe !”

Klant2

Marc Burgman

Ambassadeur van Foodclub Merlijn

“Al 4 jaar verzorgt Merlijn de catering voor onze netwerkparty’s. Niet alleen wij, maar ook onze gasten zijn daar zeer enthousiast over. Het eten is heerlijk!”

Marc Burgman eigenaar jeleukstefoto.

Klik hier voor een impressie van een netwerkparty met buffet van Merlijn.


Klant3

Ruurd Hallema

Ambassadeur van Foodclub Merlijn

“Ons 40 jarig huwelijksfeest hebben wij geheel door Catering Merlijn thuis laten verzorgen met een 10-gangen diner voor 60 gasten. Ook in de Foodclub komen wij graag! Het eten is top en een lekkere relaxte atmosfeer. Wij voelen ons er erg thuis en kunnen iedereen Merlijn van harte aanbevelen.”


Team

Ons team

Ons team bestaat uit allemaal enthousiaste horeca mensen die er echt zin in hebben om u een leuke avond uit te bezorgen in onze Foodclub. Hieronder stellen we een aantal medewerkers aan u voor.

Saskiaen Thomas Goorhuis

Saskia en Thomas Goorhuis

Eigenaren

Sinds 2004 zijn we begonnen met Merlijn en zijn door de jaren heen met verschillende eigentijdse concepten onze gasten zo goed mogelijk van dienst geweest. Onze laatste aanwinst is de Foodclub waar wij graag thema avonden, events en feesten voor u organiseren. Uiteraard met (h)eerlijke gerechten, passende wijnen, cocktails en andere lekkere dranken.


Onzekeuken brigade

Onze keuken brigade

Onder leiding van onze keukenchef’s bereidt onze keuken met grote zorg eerlijke pure gerechten waarbij we alles zelf maken en op eigen smaak brengen.


De bediening

Onze gastvrouwen en gastheren ontvangen u graag samen met hun team om u een heerlijke avond te bezorgen. Gastvrij, vriendelijk en ongedwongen gezelligheid zijn de basis voor ons team.


1eblogpost

“Een sfeervolle Foodclub voor uw privé- of bedrijfsdiner”


Club Merlijn

FoodclubMerlijn

Foodclub Merlijn

Langestraat 16, 7551 DZ Hengelo
(074) 259 66 99 / 06 46 041 041
info@clubmerlijn.nl

Reserveren

Volg ons op FacebookTwitter